David Švehlík / David Švehlík: Věřím, že dítě je v životě to ... / Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943).

David Švehlík / David Švehlík: Věřím, že dítě je v životě to ... / Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943).. David vystudoval akademické gymnázium v. Novinky.cz žena styl david švehlík: Herec david švehlík si zahrál v dramatu balada o pilotovi, které uvede čt1 v neděli 4. Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví. Birçok çek filminde (2007'de jiří strach yönetmenliğinde operace silver a dahil) ve tv dizisinde (kriminálka anděl vb.) rol aldı.

Se svou exmanželkou jitkou schneiderovou má dceru sofii annu. De la wikipedia, enciclopedia liberă. Herec david švehlík si zahrál v dramatu balada o pilotovi, které uvede čt1 v neděli 4. Ve filmu prvok, šampón, tečka a karel se v hlavních rolích objeví martin pechlát, david švehlík, hynek čermák a martin hofmann. Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943).

David Švehlík: Vzdal se kněžského celibátu, první žena ho ...
David Švehlík: Vzdal se kněžského celibátu, první žena ho ... from g.denik.cz
Prvok, šampón, tečka a karel řeší krizi, marťanské lodě lásku. Jako mladého ho opustila jeho životní láska jitka schneiderová a david švehlík je sice pohledný herec, ale v životě mu to přinášelo spíše smůlu. He is an actor, known for ve stínu (2012), úsmevy smutných muzu (2018) and ocas jesterky (2009). David vystudoval akademické gymnázium v. David švehlík je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for david švehlík. David švehlík je herec, který se narodil 06.04.1972 (věk 49 let) v obci liberec, česko. Wikifamouspeople has ranked david švehlík as of the popular celebs list. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości david švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví.

Syn známého herce aloise švehlíka. Narodil se v liberci jako druhé ze tří dětí herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové. 5,461 likes · 5 talking about this. Herec david švehlík si zahrál v dramatu balada o pilotovi, které uvede čt1 v neděli 4. David švehlík (born 6 april 1972 in liberec) is a czech actor. David švehlík je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for david švehlík. Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise. Český dabér a herec (cs); David vystudoval akademické gymnázium v. A jucat în numeroase filme cehe (inclusiv operace silver a sub. Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943). Guthaisteoir agus aisteoir seiceach (ga); David svehlík on wn network delivers the latest videos and editable pages for news & events, including entertainment, music, sports, science and more, sign up and share your playlists.

Po ukončení gymnázia david švehlík absolvoval jeden ročník teologického konviktu. We don't have a biography for david švehlík. Prvok, šampón, tečka a karel řeší krizi, marťanské lodě lásku. A jucat în numeroase filme cehe (inclusiv operace silver a sub. Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise.

David Švehlík — Lidé — Česká televize
David Švehlík — Lidé — Česká televize from img.ceskatelevize.cz
Jako mladého ho opustila jeho životní láska jitka schneiderová a david švehlík je sice pohledný herec, ale v životě mu to přinášelo spíše smůlu. Herec david švehlík si zahrál v dramatu balada o pilotovi, které uvede čt1 v neděli 4. Český divadelní, filmový a televizní herec. 5,461 likes · 5 talking about this. Český dabér a herec (cs); Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości david švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda! He is an actor, known for ve stínu (2012), úsmevy smutných muzu (2018) and ocas jesterky (2009). Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943).

Věřím, že dítě je v „jen mi, prosím vás, nedělejte nad hlavou svatozář, žádá s úsměvem david švehlík.

David švehlík je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for david švehlík. Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise. Czech dubbing actor and actor (en); V každém ročníku stardance se mezi soutěžícími objeví pohotový glosátor, komentující tradiční svět společenského tance z poněkud. Herec david švehlík si zahrál v dramatu balada o pilotovi, které uvede čt1 v neděli 4. Stanley mouse, david švehlík, martin stránský aj. Český dabér a herec (cs); David vystudoval akademické gymnázium v. David švehlík se narodil 6. 6 aprilie 1972 în liberec ) este un actor ceh. David svehlík on wn network delivers the latest videos and editable pages for news & events, including entertainment, music, sports, science and more, sign up and share your playlists. Jeho otcem je herec alois švehlík. Ve filmu prvok, šampón, tečka a karel se v hlavních rolích objeví martin pechlát, david švehlík, hynek čermák a martin hofmann.

Zábavně i dojemně nerudný alois švehlík vévodí druhému autorskému filmu jiřího mádla na střeše Ve filmu prvok, šampón, tečka a karel se v hlavních rolích objeví martin pechlát, david švehlík, hynek čermák a martin hofmann. Jako mladého ho opustila jeho životní láska jitka schneiderová a david švehlík je sice pohledný herec, ale v životě mu to přinášelo spíše smůlu. Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví. David švehlík je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for david švehlík.

David Švehlík (With images) | Film, Zpěváci, Osobnosti
David Švehlík (With images) | Film, Zpěváci, Osobnosti from i.pinimg.com
Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise. David švehlík v dramatu brání dítě a jedním výstřelem zvrátí několik životů. Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví. Jako mladého ho opustila jeho životní láska jitka schneiderová a david švehlík je sice pohledný herec, ale v životě mu to přinášelo spíše smůlu. De la wikipedia, enciclopedia liberă. David švehlík (da) tschechischer schauspieler (de); We don't have a biography for david švehlík. Český dabér a herec (cs);

Po ukončení gymnázia david švehlík absolvoval jeden ročník teologického konviktu.

Babası alois švehlík aynı zamanda bir oyuncu. Listopadu ve david švehlík jako pilot emil malík v hlavní roli filmu balada o pilotovi, který podle scénáře jiřího. David švehlík si nechal narůst vousy a zmužněl. Wikifamouspeople has ranked david švehlík as of the popular celebs list. David švehlík to v soukromém životě neměl jednoduché. David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. Zábavně i dojemně nerudný alois švehlík vévodí druhému autorskému filmu jiřího mádla na střeše Český dabér a herec (cs); Guthaisteoir agus aisteoir seiceach (ga); Stanley mouse, david švehlík, martin stránský aj. Herec výška 184 cm narozen ve znamení berana. A jucat în numeroase filme cehe (inclusiv operace silver a sub. Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943).